Το ταξίδι στη Μύκονο συναντά την πολυτέλεια του Hando…

Hando in Mykonos

To Hando Massage αυτό το καλοκαίρι ταξίδεψε για την πανέμορφη Μύκονο και θα είναι εκεί, για να σας προσφέρει μοναδικά προγράμματα χαλάρωσης και περιποίησης.

Το μασάζ είναι ο καλύτερος τρόπος για να χαλαρώσετε, ν’ ανακουφιστείτε από το στρες αλλά και για να ενισχύσετε την αντοχή και την ενέργειά σας, χαρίζοντας στον εαυτό σας μοναδικές στιγμές ευεξίας και αναζωογόνησης.

Απογειώστε τις διακοπές σας με θεραπείες Relaxing, Deep Tissue Massage, Lomi Lomi, Watsu, Tui Na, Αγιουρβεδικό, Λεμφικό, Κυτταρίτιδας και πολλές ακόμη τεχνικές χαλάρωσης και απόλυτης ευφορίας για ξεχωριστές στιγμές στο νησί των Ανέμων!

Σε όποιο σημείο της Μυκόνου και αν βρίσκεστε, το Hando θα είναι εκεί!

Καθημερινά θα βρισκόμαστε στην παραλία Alemagou της Μυκόνου, στο Aegon Hotel, στο χώρο αισθητικής MB Beauty Salon, στο Bianco a Nero Mykonos Hotel, στο ξενοδοχείο Alissachni Mykonos , στο ξενοδοχείο Mileo Mykonos και σε πολλά ακόμη σημεία, για να σας προσφέρουμε στιγμές χαλάρωσης και αρμονίας μυαλού και σώματος!

Μπορείτε ν’ απολαύσετε θεραπείες προσώπου, ενυδάτωσης, κεφαλής, αλλά και ολόκληρου του σώματος, κάνοντας ένα πολύτιμο δώρο στον εαυτό σας ή και σε αγαπημένα πρόσωπα που συνοδεύουν τις διακοπές σας…

Οι θεραπευτές του Hando Massage θα βρίσκονται εκεί που θα μας χρειαστείτε, κάθε ώρα της ημέρας για όλη την καλοκαιρινή περίοδο.

Όσο για εσάς που θέλετε ν’ απολαύσετε ποιοτικές υπηρεσίες μασάζ οπουδήποτε, οι θεραπευτές του Hando θα βρεθούν στο χώρο σας ή στο σκάφος σας, σε μόλις μία ώρα!

Καλέστε μας στο +30 6944 111 111 για να κλείσετε ραντεβού ή βρείτε μας στα πιο hot σημεία της Μυκόνου!

Κλείστε ένα ραντεβού

Το μήνυμά σας στάλθηκε με επιτυχία!