Υπηρεσίες

Ομάδα

The Hando Team

Η υψηλή ποιότητα υπηρεσιών μας προέρχεται κυριολεκτικά από τα χέρια των θεραπευτών μας. Οι μασέρ και οι φυσικοθεραπευτές που απαρτίζουν την ομάδα του Hando συνδυάζουν γνώση, εμπειρία, ευγένεια και φροντίζουν να εξελίσσονται διαρκώς παρακολουθώντας σεμινάρια και αντίστοιχα επιμορφωτικά προγράμματα.

Η προσεκτική επιλογή συνεργατών που εναρμονίζονται πλήρως με τις αξίες του Hando προσφέρει σε εσάς τη δυνατότητα επιλογής του θεραπευτή που θα γίνει ο καλύτερος σας φίλος. Χτίζουμε μια σχέση εμπιστοσύνης για να μπορείτε να επιλύσετε όλα τα σωματικά προβλήματα που τυχόν αντιμετωπίζετε με την βοήθεια και την καθοδήγηση του έμπειρου θεραπευτή σας.

Η ομάδα μας είναι δίπλα σας σε αυτό το ταξίδι ευεξίας και χαλάρωσης και δίνει καθημερινά τον καλύτερό της εαυτό για να πετύχει τον στόχο της: Να σας φροντίσει!

Επιλέξτε το ιδανικό είδος μασάζ για εσάς και φτιάξτε το δικό σας πρόγραμμα με τον προσωπικό σας θεραπευτή. Υπάρχει η δυνατότητα να δημιουργήσετε και εβδομαδιαίο/μηνιαίο πρόγραμμα συνεδριών στις εγκαταστάστασεις του Hando ή και κατ’ οίκον κατόπιν ραντεβού.

Επιλέξτε τον προσωπικό σας θεραπευτή και δημιουργήστε το προσωπικό σας πρόγραμμα.

Κλείστε ένα ραντεβού

Το μήνυμά σας στάλθηκε με επιτυχία!